zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Open Coffee Altena zoekt mooie matches

23 november 2013 (door WerkendamNet)

REGIO - Tijdens de afgelopen Open Coffee Altena 11.0 in Almkerk zijn diverse mooie matches gemaakt tussen ondernemers. Via de Coffee SWOPS kwam firma Biermans uit Werkendam in contact met BB Logistieke Diensten uit Woudrichem. Hans Rochat  (Biermans) liet weten zeer blij te zijn met dit contact. 'Zij krijgen van ons een veiligheidsscan. Dinsdag hebben we een afspraak en gaan we ook samen kijken wat zij voor ons kunnen betekenen.'

De stuwende krachten achter Open Coffee Altena zoeken naar meer voorbeelden van geslaagde connecties / matches die (eerder) zijn voortgekomen uit het regionale business netwerk met Coffee als brandstof. De redactie van AltenaSteden.net laat daarom weten: 'Ondernemers: laat het ons weten! Dan maken wij zichtbaar hoe zinvol en nuttig netwerken kan zijn.'

Reacties kunnen per mail naar CoffeeAltena @ Aalburg.net

Eerstvolgende
De eerstvolgende Open Coffee Altena (12.0) is op 13-02-2014 in Andel bij Partycentrum 't Buitenhoff.

AANMELDEN kan al via: www.OndernemendAltena.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.