dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Zwembad Aqua Altena later opgeleverd

22 november 2013 (door AalburgNet)

ANDEL / AALBURG - Het ziet er nu naar uit dat het nieuwe zwembad van Aalburg en Woudrichem opgeleverd kan worden in de week van 16 juni 2014. Tot half februari 2014 is deze planning in verband met weersomstandigheden nog onzeker.

In februari 2014 is de bouw  wind- en waterdicht en kan een definitieve planning worden gemaakt. Dan wordt ook duidelijk of er oplossingen moeten worden gevonden voor een eventuele vertraging. Voorbeelden hiervan zijn het openhouden van beide zwembaden in Aalburg en Woudrichem of het openhouden van één van beide zwembaden. Een derde alternatief zou kunnen zijn het vervroegd openstellen van het nieuwe buitenbad in Andel.

De bouw van zwembad AquaAltena in Andel heeft op dit moment vertraging opgelopen door het faillissement van de onderaannemer.
 

(Beeld Artist impression)

Lees meer over:

zwembad zwemmen aqua altena andel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.