woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Regionale zwemclubs tweede Rabo Altena Awards

22 november 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  In de maand oktober konden leden van de Rabobank in het Land van Heusden en Altena stemmen op 15 projecten en één van die projecten was ingediend door Den Doorn namens alle vier de verenigingen uit het Land van Heusden en Altena. Op 1 november werd bekend gemaakt dat we het startblokken project in de finale zit. De finale was op 21 november en konden de aanwezige leden kiezen uit de vijf projecten met de meeste stemmen uit voorronde.

Het initiatief van de vier verenigingen is met een tweede plaats gewaardeerd. Dit betekend dat er een leuk bedrag beschikbaar komt om in het nieuwe zwembad in Andel hele goede startblokken te plaatsen. 
 
In het originele plan was uitgegaan van standaard startblokken met afmetingen van 50 bij 50 cm. Het doel van het project is om nu de moderne startblokken te laten plaatsen die men ook kan vinden in de beste zwembaden van Nederland.
 
Dank
Namens de vier zwemverenigingen willen we iedereen bedanken die op ons project heeft gestemd en we zullen gaan proberen nog betere resultaten te gaan boeken als het zwembad in Andel opengaat.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.