dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

CDA Aalburg profileert zich met aantal nieuwe gezichten

21 november 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Het CDA Aalburg komt met een aantal nieuwkomers op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014.

Tijdens de ledenvergadering van 20 november jl. is Arno Bouman (45) uit Genderen unaniem gekozen als lijsttrekker. Hij heeft een jarenlange bestuurlijk ervaring opgedaan binnen de scholenvereniging de Stroming en het kerkbestuur. Deze nieuwkomer heeft zich de afgelopen periode voorbereid op deze taak en grijpt de uitdaging met beide handen aan.
Hij meldt desgevraagd dat het CDA keihard gaat knokken voor minstens drie zetels. 'We hebben de afgelopen acht jaar als enige partij continu in het college gezeten en veel mooie dingen bereikt voor en in Aalburg. Daar willen we graag mee doorgaan. Naast een goed verkiezingsprogramma hebben we een prima lijst. Deze heeft een goede balans tussen ervaring en nieuwkomers en ook belangrijk, vrouw en man.  Tevens zijn verschillende expertises op gebied van ruimtelijke ordening, ondernemen en zorg goed vertegenwoordigd.'

Top vijf
De huidige raadsleden Wouter van Vliet (53) en Jeannet Schouten (58) staan op plaats twee en drie. Op nummer vier staat de tweede nieuwkomer, Laura Leijser (43) uit Genderen. Zij is onder andere bekend van de Melk-Drive, de agrarische natuurvereniging Altena Biesbosch en de verkiezing Topvrouw van Altena. De top vijf wordt afgesloten met Arie-Pieter Verdoorn (30) uit Wijk en Aalburg. Hij heeft als penningmeester van Wilhelmina ’26 en huidig burgerraadslid inmiddels ook de nodige politieke ervaring opgedaan. De huidige wethouder Cees Schreuders is als lijstduwer te vinden onder aan de lijst op plaats twintig.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.