zondag 10 december 2023

Alles over Altena

Ballegooyen Modes steunt opnieuw Serious Request 3FM

20 november 2013 (door WerkendamNet)

DUSSEN - "We gaan Het 3FM Glazen Huis weer steunen!", kopt de website van Ballegooyen Modes uit Dussen.

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december aanstaande gaat Ballegooyen Modes in samenwerking met Radio AFM de actie Serious Request van Radio 3FM weer steunen. 3FM zendt elk jaar een week lang uit vanuit het glazen huis. Daarmee steunen zij het Rode Kruis. Dit jaar staat het glazen huis in Leeuwarden en wordt er geld ingezameld om kindersterfte door diarree te verminderen.

Doneren
Op de actiedagen van Ballegooyen Modes zenden de radiomakers van AFM uit vanuit de etalage van de winkel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis. U kunt onze actie steunen door tegen betaling verzoeknummers aan te vragen, te bieden op uiteenlopende veilingitems of uw donatie te komen brengen aan Molenkade 25 in Dussen, het adres waar de Glazen Etalage plaats gaat vinden. Alle opbrengsten komen ten goede aan de 3FM-actie.

Vorig jaar leverde de Dussense actie ruim 10.000 euro op. Dit jaar gaan de actiemakers voor het dubbele bedrag.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.