woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Korfballers ACKC winnen van fysiek strijdend Arena

20 november 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Voor de korfballers van ACKC stond zaterdag een thuiswedstrijd op het programma. In sporthal De Jager in Giessen werd een fysiek KV Arena met 18-11 verslagen. Na vorige week een verdiende uitoverwinning te hebben behaald in Utrecht, kwam het Rhenense Arena op bezoek in Giessen. ACKC moest het deze keer zonder basisspeler Frank Mommers  doen vanwege een blessure die hij tijdens de training had opgelopen. Zijn plaats werd ingenomen door  Bart de Peuter. Hij had bij het tweede team een uitstekende vorm geëtaleerd en dwong daarmee een plaats in het eerste team af.

Lees hier verder...

Lees meer over:

Almkerk korfbal akck
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.