donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Man uit Andel in hechtenis wegens twaalf openstaande boetes

20 november 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL / HEUSDEN - De belastingdienst heeft 12.753 euro geïnd bij een controle in Oudheusden op dinsdag 19 november.

Een 56-jarige man uit Andel had twaalf openstaande boetes. Hij kon die bekeuringen niet direct betalen en zal daarom 77 dagen in hechtenis worden genomen. De controle duurde van 8.30 uur tot 15.00 uur.

Voertuigen werden door motoragenten, die reden op de N267, naar de controleplaats aan de Vestingstraat gedirigeerd. Niet alleen de belastingdienst ging te werk, maar ook de politie. Zowel verkeersovertreders als mensen met een openstaande boete werden naar de kant gehaald.

Lees meer over:

Politie controle boetes hechtenis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.