vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Woudrichem E3 – Sleeuwijk E4: 3-10

19 november 2013 (door WerkendamNet)

WOUDRICHEM - Na twee weken niet gespeeld te hebben vanwege hevige regenval staan de jongens van de E4 nu te trappelen om weer eens een wedstrijd te spelen.

In alle vroegte vertrekken we in de mist richting Woudrichem, dichtbij huis dus. De wedstrijd zou starten om 20.45 uur maar waar is de scheidsrechter? Uiteindelijk is er toch een scheidsrechter gevonden en kunnen we om 9.00 uur beginnen.

Sleeuwijk begint sterk en al snel is de bal via uitstekend overspel via Jasper en Milan, bij Jort terecht gekomen. Jort neemt een eerste schot richting doel maar mist helaas.
Al snel schiet ook Maurits te hulp en maakt een eerste, prachtig doelpunt vanaf de zijkant van het veld. Het lijkt of Sleeuwijk nu al denkt de winst al op zak te hebben want de tegenstander neemt met weinig inspanning de bal over en scoort 1-1.  Was niet nodig geweest Sleeuwijk!
Sleeuwijk maakt een vervelende overtreding waarop de trainer adequaat reageert en de betreffende speler eventjes aan de kant zet. We staan als E4 Sleeuwijk voor sportief voetbal!

Luca heeft geen tijd in te dutten want Woudrichem weet zijn doel inmiddels te vinden. Twee keer achter elkaar weet Luca de bal te stoppen. Geholpen door onze sterke verdedigers Naut en Rens wordt de bal steeds weer opnieuw weg gewerkt. Milan pakt de bal over via hard werken van Lars en Jasper en scoort 1-2! De keeper van Woudrichem schopt de bal niet ver uit en Jort reageert daar heel adequaat op door gelijk 1-3 te scoren!
Milan is inmiddels helemaal op dreef en scoort vanuit een vrije trap doelpunt nummer vier! En ook nummer vijf volgt vanuit zijn harde trap!
Met een stand van 1-5 gaan we de rust in. Corné spreekt de jongens nog even toe en vertrekt dan (op de fiets!) weer naar Sleeuwijk voor zijn taken bij de B1. Dick zal nu de jongens coachen.

Al snel pakt Sleeuwijk het sterke voetbal weer op en speelt mooi over. Doelpuntenkanon Milan scoort al gauw opnieuw twee prachtige doelpunten waarmee de stand 1-7 wordt. Naut weet met een flitsende actie Sleeuwijk te redden voor een tegendoelpunt.
Ook Maurits komt in actie en maakt na een mooie voorzet van Jasper het 8e doelpunt voor Sleeuwijk. Woudrichem laat dit niet op zich zitten en scoort daarna ook twee doelpunten: 3-8.
Met nog twee doelpunten van Milan en Maurits eindigt de stand in een glansrijke overwinning voor Sleeuwijk: 3-10! (VV Sleeuwijk)

Lees meer over:

Voetbal sport Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.