vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Wim de Jong gekozen als lijsttrekker CDA

14 november 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De CDA afdeling Werkendam heeft woensdagavond in de Bolderik te Sleeuwijk huidig CDA wethouder Wim de Jong (65) uit Hank opnieuw gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014.

Ook bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2010 was De Jong lijsttrekker en behaalde het CDA zeven zetels. De Jong heeft ruime bestuurlijke ervaring in de regio, hij is wethouder sinds 2006. Van 1994-1997 was hij raadslid in de gemeente Dussen. Tevens van hij enkele jaren bestuurder bij Hoogheemraadschap Alm en Biesbosch, tot aan de fusie tot waterschap Rivierenland.

In zijn toespraak tijdens de CDA ledenvergadering sprak De Jong de ambitie uit om opnieuw zeven zetels binnen te halen voor de partij, om zo een betrouwbare en stabiele partij te blijven in de Werkendamse samenleving. Met zijn inzet voor het regionale bedrijventerrein, binnenvaart, maritieme maintenance, recreatie & toerisme, Biesboschmuseum, en de middenstand zet hij zich vooral in voor de lokale economie.

De volgende kandidaten op de CDA lijst worden in de ledenvergadering van woensdag 11 december in de Kwinter te Werkendam gekozen.

Lees meer over:

cda wim de jong lijsttrekker
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.