zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Open Coffee Altena 11.0: een waar netwerkfeestje

14 november 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / ALTENA - Open Coffee Altena 11.0 op Golfpark Almkreek gaat de boeken in als 'succesvol, gezellig en zinvol.' Meerdere ondernemers maken melding van nieuwe contacten en interessante (op handen zijnde) matches. 'Het was vanmorgen voor mij heel, heel geslaagd', laat een onderneemster weten.  'Als het echt doorgaat horen jullie dat...'

Op de bezoekersteller opnieuw een stevig getal. Maar liefst 117 ondernemers, managers, beslissers, politici en andere ondernemende geesten vonden hun weg naar Almkerk. Zelfs van buiten de regio (Ameide, Culemborg, Bunnik, Tilburg...) telde de organisatie veel nieuwe gezichten. Een  willekeurige greep uit de binnengekomen reacties:

- Martine Bleyenberg: 'Vanmorgen gezellig met Dorien Leemans van Studio Biesbos naar Open Coffee Altena geweest... Was heel druk met ondernemers uit heel Altena…'

- Huib de Groot: 'Open Coffee Altena was weer geweldig! De eerste adverteerder via Open Coffee Altena is al binnen! Volgen er zeker meer!'

- Tryntsje van Vessem: 'Prachtige locatie, heerlijke koffie, fijne nieuwe contacten en... mensen gekoppeld! Wat wil je nog meer op Open Coffee Altena

- Paula Jorritsma: 'Te gast bij Almkreek voor B2B Altena met lekkere koffie en veel ondernemende geesten. Je kunt hier golfen, binnenkort ook hardlopen?' En in een reply op de melding: 'Open Coffee Altena was een feest. Veel nieuwe gezichten, leuke SWOPS. Ondernemers melden interessante matches.' reageert Jorritsma: 'Helemaal mee eens. Dank Almkreek voor de gastvrijheid. Volgende keer in Werkendam?'

- Hannie Visser noteert in De Weekkrant: 'En natuurlijk mochten we weer de hand schudden van de topvrouw van Altena, Marianne Koorengevel!' En via Twitter deze: 'Wie heeft de lelijkste LinkedIn-foto bij Coffee Altena?'

- Alfred van Mameren: 'Eerder weg bij Open Coffee Altena maar toch Swatch horloge gewonnen, leuk!'

- Hans Keller: 'Coffee Altena was weer een succes. Gezellig en leuke nieuwe contacten opgedaan.'

- Een deelnemer: 'In vergelijking met andere netwerkbijeenkomsten maakt Open Coffee Altena een wereld van verschil door de open sfeer en de goede organisatie.'

Matches
De SWOPS kwamen dit keer van firma Biermans uit Werkendam die een veilgheidsscan weggaf. Via een random trekking werd deze gekoppeld aan BB Logistieke Diensten uit Woudrichem. Hans Rochat  (van Biermans) liet weten zeer blij te zijn met dit contact. 'Dinsdag hebben we een afspraak en gaan zij ook kijken wat zij voor ons kunnen betekenen.'
Krachtstroom Creatie & Communicatie uit Nieuwendijk ging de SWOP aan met De Ruiter Personeelsdiensten.
De fraaie Swatch design horloge (Blacky), beschikbaar gesteld door Swatch.com, ging naar Alliantiemakelaar Alfred van Mameren.

Golfbaan
Het bleef nog lang zinvol gezellig in de Almkreek, waar diverse ondernemers toch ook stiekem een kijkje namen op de golfbaan. Een onderneemster uit Ameide liet zich ontvallen zelfs speciaal daarvoor naar de Open Coffee te zijn gekomen. Zij was nooit eerder op een golfbaan geweest. De pittige dame kan dat dus afstrepen: 'Been there, done that!'

(Foto's Joop Lankaar)

Open Coffee next
De volgende Open Coffee Altena - editíe 12.0 - is op 13 februari 2014 in Andel bij PartyCentrum 't Buitenhoff. Aanmelden en info via www.OndernemendAltena.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.