vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Like Moving 2! succesvol uit de startblokken

12 november 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op vrijdag 8 november vond op het Altena College in Sleeuwijk de Kick Off van Like Moving 2 plaats. Marianne Vos verwelkomde 90 jongeren in de leeftijd van 12 tot 15 jaar. Like Moving 2 wordt wekelijks georganiseerd door de Buurtsportcoaches van Stichting BART uit de gemeente Werkendam met als doel de jongeren aan het bewegen te krijgen.

De jongeren maakten tijdens de Kick Off kennis met vier sporten: Ropeskipping, Freerunning, Voetbal en Hiphop. Ook konden zij fietsen om de tijd die Marianne Vos neerzette te verbeteren. De directeur, jongeren en sportleraren van het Altena College deden fanatiek mee en vonden het een leuke en geslaagde sportmiddag. Op www.facebook.com/LM2Altena staat een filmpje met een impressie van de Kick Off.

Kom jij ook?
Komende vrijdag, 15 november, wordt de volgende Like Moving 2 middag georganiseerd. Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom in de gymzaal aan de Vlietstraat in Sleeuwijk. Je kunt dan kennis maken met Voetbal.

Schrijf je in via onze Facebookpagina: www.facebook.com/LM2Altena
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.