vrijdag 21 juni 2024

Alles over Altena

Rick Sonnema wint opnieuw internationaal zilver

11 november 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Karateka Rick Sonnema heeft afgelopen zondag opnieuw zilver gewonnen. Dit keer op een internationaal toernooi om de Beker van Oostkamp. Deze wedstrijd staat onder auspiciën van de VKF. Sonnema, die uitkomt voor Karate Do Academie Itosu uit Waalwijk,  deed mee in de categorie Kata tot 16 jaar hoge band.

Aanvankelijk was het even afwachten hoe het zou gaan met met de blessure die Rick eerder opliep met de training. Dat viel dan mee, gezin eht zilveren resultaat. De jonge karateka schreef weliswaar de voorrondes op zijn naam, maar verloor de finale met 3-2.

(Archieffoto toernooi België - Leo Sonnema)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.