donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Kunst Na Strijd verkoopt speculaaspoppen

9 november 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Woudrichem’s Muziekvereniging Kunst Na Strijd is druk bezig met de komende Sinterklaas- en Kerstperiode. Allereerst verkoopt de vereniging speculaaspoppen.Vervolgens speelt KNS nog bij intocht van Sinterklaas in Woerkum op 16 november. Verder zijn de repetities van het Groot Orkest voor het komende kerstconcert in volle gang.

De intocht van de Sint en zijn Zwarte Pieten zal door het Opleidingsorkest van Kunst Na Strijd worden opgeluisterd. Zij spelen natuurlijk gezellige sinterklaas muziek om de Sint welkom te heten in Woudrichem en er voor te zorgen dat hij zich thuis voelt in ons mooie stadje.

Speculaaspoppenverkoop
Ook is de vereniging druk bezig met de verkoop van speculaaspoppen. De opbrengst van deze actie zal worden gebruikt voor de aanschaf van instrumentarium. Vooral de (les-)klarinetten zijn hard aan vervanging toe. En omdat de jeugd de toekomst heeft, vindt het bestuur van Kunst Na Strijd het belangrijk dat zij op degelijk instrumentarium spelen. KNS roept dan ook de inwoners van Woudrichem (en omstreken) op om de vereniging te steunen.
 
Wilt u zo’n lekkere speculaaspop bestellen? Neem dan contact op met Cor van Vuuren, telnr 0183-303725 of per mail: corjoz@casema.nl. De poppen wegen 250 gram en kosten € 3,25 (betaling bij aflevering). Ze worden eind november geleverd in een leuke geschenkverpakking.

Kerst

Op zaterdag 21 december zal  in de Martinuskerk in Woudrichem een mooi kerstconcert worden georganiseerd. Dit wordt gedaan op initiatief van en in samenwerking met Regionaal Mannen Ensemble Quodlibet uit Geertruidenberg

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.