maandag 29 november 2021

Alles over Altena

OV Aalburg houdt jaarvergadering in Altena Brainport

8 november 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Gisteravond hield OV Aalburg haar jaarlijkse ledenvergadering. De ondernemersvereniging deed dat in Altena Brainport aan de Anjeliersstraat. Een vijftigtal ondernemers, al dan niet met partner, meldde zich voor de statutaire meeting die traditioneel werd afgesloten met een buffet.

Na het openingswelkom door voorzitter Hans Verbeek gaf Fienjte Bax een korte pitch over de visie achter Altena Brainport. Bax: 'Het gaat binnen Altena Brainport om samenwerken en kennis delen. In dit pand heeft zich inmiddels een zestal ondernemers gevestigd die dat waar mogelijk ook samen doen. Inventief en creatief. Ieder onderscheidt zich daarbij op eigen wijze.' Bax introduceerde vervolgens alle ondernemers dievanuit dit regionale braincentrum werken.

Aansluitend aan de jaarrede van de secretaris en de jaarcijfers van de penningmeester presenteerde Vermeer Personeelsdiensten zich aan de Aalburgse ondernemer.  Annelies van de Wetering brak een lans voor ondernemers in 'zwaar weer' en riep hen op vooral tijdig aan de bel te trekken. 'Dan valt er mogelijk nog wat te repareren.' Vermeer had eerder, in samenspraak met het OV Aalburg-bestuur, een pakket diensten samengesteld voor de leden. Dat pakket kreeg deze avond opnieuw een podium.

Ov Aalburg-bestuurslid Peter Vos gaf nog een korte uitleg over de aanstaande Kerstmarkt op 13 december.

Stampotten
Tot lichte verrassing van het bestuur bleek de jaarvergadering eerder afgelopen dan verwacht - er waren weinig tot geen vragen  - en presenteerde Arie Kant, BBQ en Party Compleet uit Veen, zijn bedrijf. Vervolgens ging het gezelschap aan zijn stampotten die ondertussen dampend waren opgesteld..

Het bleef nog lang gezellig in Altena Brainport... (Foto Aalburg.net)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.