maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Werkina Werkendam en Veka Group nieuwe hoofdsponsoren VV Altena

8 november 2013 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK -  Werkina Werkendam en Veka Group uit Werkendam hebben zich voor de komende drie seizoenen als nieuwe hoofdsponsoren vetbonden aan VV Altena. Daarnaast is ook met kledingsponsor en -leverancier Roli Sport uit Woudrichem een nieuwe overeenkomst voor drie seizoenen afgesloten.

In maart van dit jaar ontving de club van Meeus de mededeling dat zij na een periode van zeven aar de hoofdsponsoring van de voetbalvereniging gingen beëindigen. De club laat via de site weten: 'Gelukkig blijven zij in een afgeslankte vorm nog wel sponsor van onze vereniging. Wij willen Meeus en onze contactpersoon Bert Jansen hartelijk bedanken voor de sponsoring en plezierige samenwerking in deze periode.'

Zoektocht
Met de opzegging van Meeus en ook van Ster-sponsor Veka zou de vereniging een behoorlijke financiële terugval krijgen. In de zoektocht naar nieuwe mogelijke hoofdsponsors klopte men uiteindelijk met succes aan bij Werkina Werkendam, met Nieuwendijker Teo van Maastricht als eigenaar. Zijn goede contacten met Peter Versluis van Veka Group zorgden er voor dat hij ook die enthousiast kreeg om samen met Werkina hoofdsponsor te worden.

Met deze overeenkomsten wordt ook Altena 1 volledig in het nieuw gestoken en met ingang van zaterdag a.s. zullen de reclame-uitingen van deze drie bedrijven prijken op alle kleding en tassen. Daarnaast worden ook de Altena-dames voorzien van nieuwe shirts en coachjassen voor de begeleiding.

Contracten
'Wij zijn Werkina Werkendam en de Veka Group dan ook zeer erkentelijk en bedanken de heren Teo van Maastricht en Peter Versluis voor hun hoofdsponsorschap bij onze vereniging. Ook Mari Venderbos van Roli Sport bedanken wij voor de verlenging als kledingsponsor van onze vereniging. Op korte termijn zullen de contracten nog officieel worden bekrachtigd.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.