maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Altenanet (steeds) STERK (er) in de STREEK

5 november 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - Begin 2009 kwam Aalburg.net online als digitaal Marktplein voor Aalburg. Al snel daarna volgden Werkendam.net en hekkesluiter Woudrichem.net. Dit trio werd zes maanden geleden een kwartet door de lancering van www.AltenaSteden.net.

Dit platform is regionaal STERK door de combinatie met de drie lokale pleinen. Uw nieuws, evenementen en andere wetenswaardigheden (achtergrondinfo zoals bijvoorbeeld op Woudrichem.net een uiteenzetting over de Gijssekrib) geven wij daar graag een plekje...

Samen STERK in de STREEK.

www.Altena.net |

Ook bereikbaar onder www.RegioAltena.net en/of www.AltenaRegio.nl

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.