maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Virtueel netwerk met spotlight op jouw onderneming

4 november 2013 (door AalburgNet)

LTENA - Op LinkedIn bestaat al geruime tijd een virtueel netwerk: LinkedIn Group Ondernemend Altena. Dit wordt wordt gemanaged door de redactie van AltenaSteden.net. Ondernemend Altena op LinkedIn is bedoeld voor netwerkers, durfondernemers, creatieve breinen, businesspartners, ondernemende geesten en aanstormend talent. 'Visies delen, prikkels geven, toevoegen, zaken doen. Het kan allemaal. Als je elkaar maar weet te vinden...', aldus het netwerk.

Inmiddels zijn een kleine 900 ondernemers, managers, politici etcetera aangesloten op dit netwerk. Vanuit die aantallen zocht de redactie naar mogelijkheden de virtuele contacten om te zetten naar 'echte' ontmoetingen. Drijvende kracht is Cor Spek (TekstAtelier® Reclamemakers) uit Wijk en Aalburg: 'Wij vroegen ons af hoe je die kwantiteit zou kunnen omzetten naar kwaliteit. Van een 'koud', virtueel contact, naar een 'warme' persoonlijke ontmoeting, één op één. Wij geloven namelijk sterk in de potentie van de regio. Die potentie geef je vleugels als je elkaar kunt ontmoeten. Dat kan onder meervia Open Coffee Altena. Dat is informeel netwerken onder het genot van een kop koffie... Door effectief te netwerken maak je daar van contacten boeiende en waardevolle connecties.'

Eerder regelde Ondernemend Altena die ontmoetingen ook via een vaartocht aan boord van Klipper Hoop op Zegen (de opbrengst was voor voor Voedselbank Altena) en werd er een dagje genetwerkt op Vliegbasis Volkel bij de Koninklijke Luchtmacht.

Platforms
Ondernemend Altena bood inmiddels ook de verkiezing van Dé Ondernemende Vrouw van Altena 2013 onderdak. Spek: 'Ondernemend Altena kan wat ons betreft een prima kapstok zijn voor ontmoetingen tussen ondernemers etcetera. Want waarom zou je jouw netwerken niet aan elkaar ter beschikking stellen?"

Zo kunnen op LinkedIn ondernemers zich ook letterlijk aan elkaar voorstellen onder het motto: 'Wie bent u als ondernemer en wat brengt u aan de man of vrouw?' In die rubriek staat dan de onderneming in de spotlight. 'Het is boeiend te weten wie er schuil gaat achter een naam. Open Coffee Altena geeft op 14 november in Almkerk de gelegenheid daar zelf achter te komen.'

Wie Open Coffee Altena overigens eens wil bezoeken vindt meer info op www.ondernemendaltena.nl. Aanmelden kan daar of via coffeealtena@aalburg.net) Introduceés zijn uiteraard van harte welkom!

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.