zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Algemeen directeur SOOLvA legt functie neer

4 november 2013 (door AalburgNet)

ALTENA -  Het bestuur van de Stichting Openbaar Onderwijs Land van Altena (SOOLvA) maakt bekend dat Albert Renders is gestopt als SOOLvA-directeur. De beslissing is genomen in goed overleg tussen bestuur en Renders.

Nico Kostense, voorzitter van de SOOLvA: “De SOOLvA ondervond de laatste maanden veel kritiek en onvrede over haar functioneren. We hebben deze kritiek samen met de algemeen directeur nauwkeurig geïnventariseerd en een plan voor verbetering vastgesteld. Om alle ruimte te geven aan de uitvoering van dit verbeterplan, hebben wij in goed overleg met Albert Renders besloten dit te doen met een andere algemeen directeur.”

Rapport
Om misverstanden te voorkomen, benadrukt Kostense dat deze beslissing volstrekt los staat van het adviesrapport dat de Aalburgse raadsleden Sheikkariem en Vos afgelopen donderdag aan de pers hebben gepresenteerd. Het bestuur is in gesprek met een vervangend algemeen directeur en hoopt deze nog deze week te kunnen presenteren. Tot die tijd worden de werkzaamheden en verantwoordelijkheden van Renders overgenomen door het bestuur.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.