woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Verplaatsing Meeuwense noodwoning op video

4 november 2013 (door AalburgNet)

MEEUWEN - In december 2012 was Meeuwen heel even landelijk nieuws. De lokale noodwoning werd toen verhuisd en kreeg een stekkie naast de Witte Molen. Stichting Behoud Meeuwende Noodwoning gaf Benno Raams opdracht om alle ontwikkelingen rond de noodwoning te verfilmen. De DVD is nu uit.

Zo staat er een interview op met Anton Schilders, maar zijn er ook exclusieve beelden te zien van de voorbereidingen van de verhuizing en de gehele verhuizing van 12 december 2012. Ook de opening van 18 september 2013 wordt in beeld gebracht, net als de restauratie en beelden van het interieur.

De DVD duurt 60 minuten en is verkrijgbaar in de Witte Molen in Meeuwen, die iedere zaterdag open is.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.