donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Gymnastiekinstuif groot succes

29 oktober 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De gymnastiekinstuif die op vrijdag  25 oktober 2013 werd gehouden door omni-sportvereniging De Zilvermeeuw was een groot succes. Ruim honderd kinderen waren naar sporthal De Jager gekomen om te gymmen, dansen en freerunnen.

In De Jager stond het vol met toestellen en attributen. Er werd evenwicht bewaard op de evenwichtsbalk, gezwaaid aan de ongelijke brug, gekropen door de kleutertunnels en gesprongen op de Air Floor. Voor alle kinderen was er genoeg te eten en te drinken tussendoor. Dit werd gesponsord door supermarkt Plus uit Rijswijk.

Air Floor
Om  17:00 uur werd er door de turnselectie uit Giessen een demonstratie gegeven op de Air Floor. Hierop werden door de nog jonge talenten radslagen, overslagen en flikflakken gemaakt. Na afloop kregen alle deelnemers een appel mee naar huis.

Deelnemers die door de instuif enthousiast zijn geworden over de verschillende sporten die De Zilvermeeuw aanbiedt en graag tijdens een proefles freerunnen, gymnastiek of ritmische gymnastiek willen meedoen zijn van harte welkom tijdens de reguliere uren.

Op www.csvdezilvermeeuw.nl kunt u het lesrooster en meer informatie vinden.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.