maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Afsluiting Vestingstadrun 2013 wordt druk

28 oktober 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op zaterdag 2 november 2013 vindt voor de veertiende keer de Vestingstad Run plaats. Deze halve marathonwedstrijd gaat door het mooie Land van Heusden en Altena met start en  finish  op 't Rond in Woudrichem.

Ook zijn er prestatielopen over 6 en 11 km  en uiteraard de 21 km. Het startschot vindt plaats om 14.00 uur, de jeugdwedstrijden in de verschillende categorieën starten  om 13.15 uur. Er is een premie voor verbetering van de  parcoursrecords welke met 1.11.35 op naam staat van Wim Padmos en 1.25.54 van Jenette Tolhoek. 

Drukte
Gezien de grote interesse bij de voorinschrijvingen, bijna 100 lopers, zal het een erg drukke en gezellige loop worden. Alle sterke regioatleten onder andere Gerard Lensvelt, Johan Roozemond, Sjaak Hofmans en de circuitwinnaar 2013 bij de senioren, Paul Visser, ook is er interesse vanuit het buitenland waarbij een aantal atleten het record aan willen gaan vallen.
 
De wedstrijd is tevens  de afsluiting van het Running Center Road Circuit  2013 waarbij de beslissingen  gevallen zijn. Na afloop van deze wedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats en is er voor iedereen die voldoende wedstrijden heeft gelopen een speciale herinnering.

Verdere info is te vinden op de website www.altenaroadcircuit.nl.

Zie ook De Agenda op Woudrichem.net

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.