donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Wilhelmina'26 F2 uit tegen Nivo Sparta F7

26 oktober 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Op zaterdag 26 oktober om 7.00 uur stond de wekker want de mannekes en Kim moesten om 7.30 uur verzamelen op de Ebbe. Het was nog schemerig toen we naar Zaltbommel reden en de spanning was voelbaar.

De laatste weken gaat het spel namelijk echt vooruit en op de training vliegen de vonken er vanaf. Goof heeft voor iedereen een plekje gevonden. Kim en Niels achterin. Daan, Jochem en Brent op het middenveld, Bing en Jurre voorin en natuurlijk Stijn op het doel. Zouden vandaag de eerste punten worden gepakt? Op het veld gekomen, zonk de moed bij de ouders enigszins in de schoenen. Nivo Sparta bracht namelijk geen mannekes maar mannen in het veld. De F2 trok zich daar echter niets van aan en ging fel van start. Er werd keihard voor elkaar gewerkt en Nivo Sparta werd op de eigen helft gehouden.

Na zo’n 10 minuten voetballen kwam Bing op het middenveld aan de bal. Hij liep iedereen voorbij en scoorde. Voor het eerst stond de F2 voor en het gejuich van de zijlijn was dan ook oorverdovend. Hoewel Wilhelmina de betere partij bleef, werd er niet meer gescoord. Na de ranja was het even schrikken. Nivo Sparta zette namelijk aan, maar Kim en Niels schoffelden alles weg. En als Nivo Sparta al in de buurt van het doel kwam, dan was daar Stijn nog. Toch kon niet voorkomen worden dat Nivo Sparta uit een corner gelijk scoorde. Onze mannekes en Kim waren gelijk wakker en na wat op neer getik op het middenveld wist Jurre Bing te lanceren. Bing aarzelde niet en maakte de 1-2. Nivo Sparta had geen tijd om bij te komen. Daan, Brent en onze onverzettelijke Jochem zetten gelijk druk en weer was het Bing die er als de kippen bij was om de 1-3 in het netje te tikken. Nivo Sparta was verslagen en na het eindsignaal van de scheidsrechter glommen onze mannekes en Kim van trots.

De eerste overwinning was binnen en dat smaakt natuurlijk naar meer. Sleeuwijk wees gewaarschuwd! (J. Versluijs)

Lees meer over:

Voetbal Wilhelmina'26
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.