donderdag 8 juni 2023

Alles over Altena

Twan Vos schoolkampioen tafeltennis CBS De Hoeksteen

25 oktober 2013 (door AalburgNet)

 

WIJK EN AALBURG - Woensdagmiddag jl. werden bij Tafeltennisvereniging (TTV) Rally de schoolkampioenschappen van CBS De Hoeksteen gespeeld. Samen met TTV Rally, juf Gina en juf Bezemer werd er door de groepen 6, 7 en 8 een competitie gespeeld voor de strijd om het schoolkampioenschap.

Met dertig leerlingen werd gestart. Er werd in drie poules gestreden om de eer. De beste spelers van deze poules gingen door naar de kruisfinales. Op het eind bleven twee spelers over voor de finale en twee spelers gingen op voor de derde en vierde plaats.
De strijd voor deze plekken ging tussen Arno van den Berg en Rik Bouman, die aan elkaar waren gewaagd. Rik had een sterke forehand en Arno kwam er met back-hand goed voor de dag. Het werd een spannende strijd en met een mooie 5 setter, was het Arno van den Berg die met de 3e plaats naar huis ging.

Finale
De finale ging tussen Aron Teuling en Twan Vos. Dit werd ook een spannende wedstrijd, Aron liet zich zomaar niet wegslaan door Twan. Maar Aron moest het in een 5 setter toch de eerste prijs laten aan Twan Vos.

De prijzen werden uitgereikt door juf Bezemer, die in de middag ook de scores bijhield. Het was een zeer geslaagde middag daar bij TTV Rally met volop leuk tafeltennis. Iedereen had genoten.

Voor foto's: www.ttvrally.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.