dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Over muziekles, herbenoeming burgemeester en meer

24 oktober 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - De Aalburgse gemeenteraad stelde op  24 september de zogeheten actualistatienotitie Gemeentelijke RioleringsPlan (GRP) 2013 - 2017 vasd. Deze notitie kan iederen gedurende vier weken inkijken in het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 in Wijk en Aalburg en is tevens te raadplegen via www.aalburg.nl.  Dat geldt ook voor de Algemene Verordening Ondergrondse Infrastructuren 2013 (AVOI 2013).

Subidie muziekles
Maar er is meer... Het schooljaar is weer begonnen en leerlingen die in het nieuwe schooljaar muziekles willen volgen of daarmee willen doorgaan, kunnen hiervoor subsidie bij de gemeente aanvragen. Ook leerlingen die willen starten kunnen een aanvraag indienen.
De aanvragen voor het schooljaar 2013-2014 moeten worden ingediend tussen 1 september en 1 november 2013. Aanvragen die na 1 november worden ingediend of na deze datum binnenkomen kunnen niet worden toegekend.

Alle informatie over de hoogte van de subsidie kunt u vinden op de website van de gemeente: www.aalburg.nl . Via de zoekfunctie vindt u de informatie over muziekonderwijs, waaronder een aanvraagformulier, een lijst met docenten en de verordening waarin de voorwaarden zijn beschreven.
Wilt u nadere informatie dan kunt u daarvoor bellen naar telefoonnummer 0416-698712 of e-mailen naar:  h.vandegiessen@aalburg.nl

Herbenoeming burgemeester
De gemeenteraad van Aalburg heeft op 24 september ook besloten tot het instellen van de vertrouwenscommissie, die de aanbeveling tot herbenoeming van de burgemeester voorbereidt en tot het vaststellen van de verordening, die regels bevat over taak; samenstelling, werkwijze van de vertrouwenscommissie alsook de geheimhouding.
De verordening treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking en vervalt met ingang van de dag volgende op die waarop door de minister een besluit is genomen op de aanbeveling van de raad.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.