woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Verkeersmaatregelen tijdens wedstrijd Kozakken Boys – FC Utrecht

24 oktober 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Kozakken Boys speelt op dinsdag 29 oktober om 20.00 uur thuis een wedstrijd tegen FC Utrecht in de 3e ronde van de KNVB beker. Tijdens deze wedstrijd gelden enkele tijdelijke verkeersmaatregelen bij het voetbalcomplex aan de Kozakken Stoep/ Lange Wiep in Werkendam.

Op de Kozakken Stoep/ Lange Wiep mag op dinsdag 29 oktober aan beide zijden geparkeerd worden. Bovendien geldt er tijdelijk éénrichtingsverkeer, in de richting van de Werkensepolder. Politie en verkeersregelaars van Kozakken Boys begeleiden het parkeren langs de Kozakken Stoep/ Lange Wiep, om zo de doorgang voor hulpdiensten te garanderen.

Bereikbaarheid

Bewoners van de Werkensepolder kunnen wel via de Kozakken Stoep/Lange Wiep naar hun huis rijden, maar verlaten de wijk via de Sasdijk of Monnikenhoef. Overigens luidt het advies om de Kozakken Stoep/Lange Wiep in beide richtingen te mijden en via de route Dijkgraaf den Dekkerweg, Bandijk, Sasdijk en Richter naar de Werkensepolder te rijden.

Rondom het voetbalcomplex wijzen politie en verkeersregelaars van Kozakken Boys de bezoekers op de parkeermogelijkheden. Enige overlast in de omliggende wijken is niet uitgesloten. De politie zal toezien op parkeerovertredingen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.