vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Job Verschoor stopt met exploitatie Almkreek

17 oktober 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Golfbaan Landgoed Bergvliet uit Oosterhout neemt binnen drie maanden de exploitatie van Golfpark Almkreek over. Het voornemen bestaat om een intentieovereenkomst te tekenen. Dat meldt Job Verschoor namens de huidige exploitant Almgoed BV op de website van het Almkerkse golfpark. De familie Verschoor blijft echter wél eigenaar van alle onroerende zaken.

In 'het licht van deze geplande overname en door mijn gezondheidsproblemen, is besloten dat ik per direct aftreed als directeur. Paul Wesel, directeur van Golfbaan Landgoed Bergvliet, zal deze functie overnemen', laat Job Verschoor weten.

Eén vlag

Het onder één vlag opereren van twee prachtige golfbanen, op minder dan een half uur reisafstand, levert een unieke combinatie op die u als gast nog veel mogelijkheden gaat bieden. Aldus de site.

Wie meer wil weten, belt naar 0183-403592 en vraag naar Paul Wesel. Op zeer korte termijn zal Wesel ook contact opnemen met beide verenigingen die spelen op onze baan. Dit om een toelichting te geven en mensen enthousiast te maken voor de nieuwe plannen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.