dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Rabobank Altena schenkt oplaadpaal aan gemeente

16 oktober 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op de parkeerplaats bij Zalen- en Partycentrum ’t Buitenhoff in Andel namen René van Zijl (directievoorzitter Rabobank Altena) en Bas de Peuter (wethouder Gemeente Woudrichem) onlangs een laadpaal voor elektrische auto’s in gebruik.

Rabobank Altena wil graag faciliteren in elektrisch rijden omdat dit in haar duurzaamheidsagenda past. Zelf investeerde Rabobank Altena begin van dit jaar in een elektrische auto, waar door Stichting E-laad een laadpaal bij geleverd werd. Vanuit de coöperatieve gedachte besloot Rabobank Altena deze laadpaal terug te geven aan de lokale maatschappij. In samenspraak met de gemeente Woudrichem is er vervolgens voor gekozen om deze op een centrale locatie in Andel te plaatsen, namelijk op het parkeerterrein bij Zalen- en Partycentrum 't Buitenhoff.

Bezitters van elektrische auto's kunnen met alle typen laadpasjes gebruik maken van de laadpaal die te vinden is aan de Buitenlaan 1.

(Foto Rabobank Altena)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.