zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Tweede editie van Dussense Glazen Etalage in december

15 oktober 2013 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Na het succes van vorig jaar hebben Ballegooyen Modes uit Dussen en de omroepmedewerkers van Radio A-FM en Altena TV besloten om voor de tweede keer de Glazen Etalage te organiseren in de etalage aan de Molenkade in Dussen.

Wat vorig jaar begon als een gloednieuwe actie, gebaseerd op het glazen huis van radiozender 3FM, was meteen een daverend succes met een opbrengst van ruim 11.000 euro. Deze opbrengst werd opgehaald door het draaien van verzoekplaten van luisteraars en dankzij acties die door verenigingen, stichtingen en bedrijven werden georganiseerd. Het geld kwam ten goede tegen de baby –en kindersterfte en werd persoonlijk afgegeven bij het Glazen Huis van 3FM in Enschede.

Serious Request
Dit jaar zal de Glazen Etalage plaatsvinden op vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2013. Het radio –en tv spektakel start vrijdagmorgen om 9.00 uur en zal met een spetterende finale eindigen rond 18.00 uur op zaterdagavond. Ook dit jaar zal alles te volgen zijn via radiozender A-FM en het gloednieuwe tv kanaal Altena TV. Dit jaar focust de Glazen Etalage zich, evenals de landelijke actie Serious Request in Leeuwarden van 3FM, op 800.000 kinderen die jaarlijks onnodig sterven door diarree. Een stille ramp waar het Rode Kruis zich hard voor maakt.

Meedoen
De organisatie van de Glazen Etalage roept verenigingen en stichtingen op om zich te melden als zij deel willen nemen met een eigen actie aan dit evenement. Dit kan zijn door een verkoop te organiseren, een sponsorloop te houden of door een ander actie. Het gevolg is een opbrengst voor het goede doel en aandacht voor uw vereniging of stichting op radio en tv. Aanmelden hiervoor kan door een mail te sturen naar michel@radioafm.nl.

Radio A-FM is in de regio te ontvangen in de ether op 107.1 en 107.8 FM en in de gemeente Woudrichem en Werkendam op de kabel 102.0 FM. Ook kunt  luisteren via www.radioafm.nl

Lees ook het bericht in De Agenda op Werkendam.net..,

(Bij de foto: Jan Vos (links) van Ballegooijen Modes en Michel Pruijmboom A-FM)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.