Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Comt nu met Sangh heeft cd gelanceerd

14 oktober 2013 (door AalburgNet)

VEEN - Afgelopen zaterdag heeft Comt nu met Sangh uit Veen de nieuwe CD gepresenteerd tijdens een goed bezocht presentatieconcert in de Chr. Gereformeerde kerk van Noordeloos. Het centrale thema van de CD is 'Gedragen'.

De CD start met een cantate naar aanleiding van het gedicht 'Voetstappen in het zand'. Aan het begin van de cantate hoort u het bekende thema 'Erbarme Dich' van Johann Sebastian Bach, wat door de hele cantate terug komt. Na het openingskoor volgt een duet, een koor en bariton solo en het slotkoor. Dirigent Reinier Korver heeft de cantate geschreven, zoals ook veel andere stukken op de CD. Aan bod komen verder onder andere nog Psalm 102 van Reinier Korver, Psalm 119 van Pieter Stolk, Psalm 121 van Reinier Korver, 'De storm op zee' van Marco den Toom, 'Zonder Mij' van Reinier Korver, 'Vleugels' van Henk Brouwer en de Zegenbede van Mark Brandwijk (op een thema van G. B. Pergolesi). Een orgelsolo en een muzikaal intermezzo maken de CD compleet. 

Meewerkenden
Medewerkenden aan de CD zijn Comt nu met Sangh uit Veen, Con Amore uit Noordeloos, Mark Brandwijk (vleugel), Jan Rozendaal (orgel), Het Zeeuws Strijkorkest en het Duo Virtuoso.  Al met al een afwisselende CD met in totaal 18 tracks. 

Lees meer over:

te koop comt nu met sangh veen cd
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.