dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Trouwen: landelijk chique én op de fiets...

14 oktober 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Gelukkig werkten de weergoden iets meer mee dan de dag ervoor... Toen, zondag 13 oktober,  trouwden Marcel en Dissanca, landelijk chique, áchter hun huis aan de Aalburgsestraat 27. Het weiland aan Dulve waar het kersverse paar normaliter op uitkijkt en waar de schapen grazen, was voor de gelegenheid omgebouwd tot bruidslokatie. Dáár beleefden Marcel en Dissanca de dag van hun leven...

Marcel: 'We wonen nu 13 jaar samen en het leek ons leuk om dan op 13 oktober 2013 om 13.00 uur te trouwen. Alles met 13!' Dissanca lacht: 'Er komen ook 13 mensen. Maar dat is toevallig!' Het jonge stel had Naterop gevraagd hen op zondag de dertiende in het echt te verbinden. Maar dat kon even niet doorgaan. In Aalburg ligt de zondag 'gevoelig.' De gemeenteraad had er vast iets van gevonden.

Loket
En dus stapte de echtelieden maandagmorgen om 10:45 uur op de fiets en vertrokken zij richting het Aalburgs Loket, aan de Grote Kerkstraat, om daar ter plekke de handtekening te zetten. 'Het is een formaliteit, meer niet,' zegt Marcel. 'Maar wel leuk', zwaait zijn vrolijke vrouw.

Zo kwam het dat de fotograaf van Aalburg.net het stel 'snapte' toen zij zich, in vol ornaat en onder bekijks van de buren, naar het gemeentelijk loket trapten. Als die missie geslaagd is, zijn zij echt 'mijnheer en mevrouw Van Ballegooijen.'

Ondernemer
In het dagelijkse leven onderneemt Marcel. Hij is mede-eigenaar van Ball & Ball Technical Design and Communication aan de Anjelierstraat (Altena Brainport). Hij doet dat samen met broer Maikel en vader Van Ballegooijen.

(Foto Aalburg.net: foto-inzet: de grote tent met sprookjespunten, áchter het huis van Marcel en Dissanca op Dulve.)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.