maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Politie betrapt vrouw op rijden met ongeldig rijbewijs

14 oktober 2013 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Bij een benzinestation aan de A27 lieten vannacht rond 01:15 uur twee agenten een auto met Pools kenteken stoppen. De 31-jarige bestuurster, wonend in Apeldoorn, bleek een ongeldig rijbewijs bij zich te hebben en werd meegenomen naar het bureau.

In de computersystemen stond dat haar rijbewijs in september 2013 was ingenomen omdat ze te diep in het glaasje had gekeken. De vrouw bekende dat ze daarna in Polen haar rijbewijs als vermist had opgegeven en een nieuwe had gekregen. Dit rijbewijs heeft zij dus ongeldig verkregen en werd ook ingevorderd.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.