zaterdag 13 augustus 2022

Alles over Altena

Wijkmarkt Hank succesvol

14 oktober 2013 (door WerkendamNet)

HANK - Medewerkers van Woonlinie waren woensdagavond 9 oktober aanwezig op de wijkmarkt Hank in de Bolderik. De marktkraampjes die werden bemenst werden door medewerkers van de gemeente Werkendam, de politie, de brandweer, Trema, de Wmo-adviesraad, het buurtpreventieteam, het VVV, het Bart-team en een aantal sportverenigingen konden op deze manier direct in gesprek met belangstellenden.

 
Voor Woonlinie was het een mooie gelegenheid om het nieuwbouwproject De Roode Camer verder onder de aandacht te brengen. Daarnaast is het altijd prettig om extra informatie over ons woonruimteverdeelsysteem te delen. "Wij kijken terug op een fijne avond en een leuke manier om contact te houden met wat er leeft en speelt in een dorp."

Lees meer over:

woonlinie hank wijkmarkt
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.