woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Open Coffee Altena goes Golf

12 oktober 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - Pitches, Swops en Golf... Het zou zomaar de titel van een boek kunnen zijn, maar het zijn de ingrediënten van Open Coffee Altena 11.0 op 14 november in Almkerk.

Open Coffee Altena viert haar elfde editie op Golpark Almkreek in Almkerk. Vieren, inderdaad, want iedere aflevering van deze B2B netwerkmeeting blijkt een feestje. De reacties van de deelnemers zijn onverminderd positief. Per keer komen dan ook 100 tot 120 ondernemers af op het event waar je kunt gaan wanneer je wilt, je kunt komen als je dat wenst en waar je kunt netwerken in optima forma.
Ook de locaties waar Open Coffee Altena gehouden wordt, zijn bijzonder. Zoals de laatste keer in het Volkswagenmuseum De Wolfsburcht in Wijk en Aalburg. Coffee tussen de Kevers... Het was ook dit keer weer een toppertje met boeiende contacten en dito gesprekken.

Want dat is waar het tijdens een Open Coffee om gaat: contacten leggen. De connecties komen later wel als blijkt dat je iets kunt toevoegen aan elkaar. Netwerken, verbinden, kennis delen. Naast de coffee zijn dat de andere ingrediënten, evenals de pitches en de Swops.

Pitches en Swops
Op de rode Coffee Stip in Almkerk pitchen dit keer Assié Fotografie uit Gorinchem, Kant Financieel Advies uit Werkendam en AccountAnders uit De Bilt. De Swops komen van Repay Payroll uit Den Bosch, Krachtstroom uit Nieuwendijk, firma Biermans uit Breda.

Naast de (rode) Coffee Stip is ook de Coffee Swop een vast onderdeel van een Open Coffee Altena-bijeenkomst. Het Engelse woord 'swop' (of 'swap') betekent letterlijk 'ruilen.' Ondernemers bieden hun expertise en/of product aan. Wie daar interesse voor heeft, deponeert zijn of haar visitekaartje in het speciale koffieblik waar - willekeurig - drie exemplaren uit worden getrokken: the lucky ones... voor de gratis dienst. Zou de door andere ondernemers gratis aangeboden expertise niet passend zijn, kan deze tijdens de netwerkbijeenkomst geruild of weggegeven worden. De Coffee Swop brengt zo niet alleen het 'swoppende' bedrijf exclusief voor het voetlicht, maar is vooral ook bedoeld om nieuwe B2B-contacten (extra) te stimuleren.

  • Wie een Swop (of wil pitchen) wil aanbieden, kan dat doen door een mail te sturen aan coffeealtena@aalburg.net.

Open Coffee met golf
De eerstvolgende Open Coffee Altena (11.0) is dus op 14 november aanstaande op Golfpark Almkreek, Hoekje 7B in Almkerk. Aanmelden kan al via www.ondernemendaltena.nl

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.