zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Ondernemende Vrouwen staan hun mannetje op de golfbaan

11 oktober 2013 (door AalburgNet)

 

ALTENA - Eén van de prijzen die de deelnemers aan de afgelopen verkiezing Ondernemende Vrouw van Altena 2013 ten deel vielen was een Golfclinic op Golfpark Almkreek.

Na een hartelijke ontvangst door de Top der Toppers Fientje Bax - die de clinic aanbood - met koffie/thee en appelgebak in het Paviljoen den Duyl, werden de dames onderworpen aan de clinic waar een echte pro hen de basistechnieken van het golfen aanleerde. De tien genomineerde vrouwen uit - uit een deelnemersveld van ruim 100 - wisten hun 'mannetje' te staan en oefenenden de women on top naast hun swing, ook het putten en chippen. Alles onder leiding van Pro Edwin Wesselik. Aansluitend werd er een uitdagende pot gespeeld op de 9par3-baan. Een fantastische afsluiting van een succesvolle middag 'mét spierpijn', aldus de Ondernemende Dames. Sandra Paans, Len Bruining en Sylvana de Backer moesten helaas verstek laten gaan. Die hadden een ander balletje (of was het 'varkentje'?) te wassen. Bernadette Hulswit en Nicole  Roubos (namens Rabobank Altena) vulden die lege plekken evenwel met ere op. Maar ook Marian van der Walle (Achilles Veen) , Ineke van 't Noordeinde, Feike de Keijzer en Eshter Vroeg waren van de partij. Laatstgenoemden waren de sprekers tijdens de Holland Ladies Tour.

Winnaars
De verkiezing Dé Ondernemende Vrouw 2013 was onderdeel van de Holland Ladies Tour op 7 september die in Veen eindigde. Dat als eerbetoon aan dé Sportvrouw van Nederland, Marianne Vos.

De Juryprijs ging naar Marianne Koorengevel: directeur van Maropol Werkendam, oprichter van Roparunteam Almkerk. De Publieksprijs was voor Sandra Paans: directeur Werkendamse Verwarmingscentrale en - Verwarmingsindustrie, voorzitter businessclub Kozakken Boys. Laura Leijser,  directeur Melkdrive Genderen, boerderij van de toekomst met gesloten kringloop, toeristische afdeling, bestuurslid Agrarische Natuurvereniging Altena Biesbosch, won de Aanmoedigingsprijs.

Alle deelnemers nog even op een rijtje: Sandra Paans, Yvonne de Vries, Miranda de Waal, Marianne Koorengevel, Len Bruining, Debora Kadijk, Laura Leijser, Marianne Sijberden,  Sylvana de Backer en Sybille van Gammeren.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.