zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Jan Willem Versluis vestigt baanrecord op Golfpark Almkreek

11 oktober 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Zaterdag 5 oktober heeft Jan Willem Versluis tijdens de president cup van Golfclub de Lingewaelsche het ongelofelijke record gevestigd op 68 slagen op de uitdagende/moeilijke par 72 baan op Golfpark Almkreek. Met maar liefst vijf birdys behaalde hij dit uitzonderlijke resultaat.

Op deze zaterdag werd op Golfpark de jaarlijkse presidentsclub gespeeld. De voorzitter van de vereniging nodigt daarbij naar keuze golfers (leden) uit om deel te nemen aan dit evenement. Dat is bijzonder omdat je dan meespeelt met mensen die, volgens de voorzitter, leden zijn van bijzondere betekenis voor de golfclub in het geheel.

Baanrecord
Een dertigtal deelnemers streed deze dag om de fel begeerde presidentsclub wisselbokaal. Met maar liefst vijf birdys werd Versluis onbetwist de birdykampioen van de dag. Bij de bekendmaking na afloop werd de spanning steeds verder opgevoerd, want iedereen van de aanwezigen begreep al dat deze bijzondere prestatie ook de hoogste stablafort score opgeleverd kon hebben. Job Verschoor, exploitant van het golfpark, brak de spanning. Hij maakte bekend dat Versluis het baanrecord gevestigd had op de baan in huidige uitvoering en hij het baanrecord had overgenomen van Robert van Dijke.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.