donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Afbouw zwembad Andel wordt deze week hervat

10 oktober 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - 'De afbouw van het zwembad in Andel wordt nog deze week hervat', laat de gemeente Woudichem weten.
 
De bouw van het intergemeentelijk zwembad in Andel heeft enkele weken stilgelegen als gevolg van het faillissement van de onderaannemer. Inmiddels heeft het bedrijf een doorstart gemaakt en zijn er afspraken gemaakt voor de afbouw van het complex.

De spelers die in de voorfase actief waren krijgen ook in de afbouw een rol waarmee zoveel mogelijk belangen, waaronder werkgelegenheid en leveringen, overeind blijven. Partijen hebben de ambitie om zoveel als mogelijk de verloren tijd in te lopen.

Zie ook:

Lees meer over:

zwembad
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.