vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Inbraak bij AH, schade groot

9 oktober 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - In de nacht van 4 op 5 oktober is er ingebroken in de supermarkt in Sleeuwijk. De ongewenste bezoekers hebben geprobeerd om de geldautomaat in de winkel open te breken. Het is de inbrekers niet gelukt om geld te ontvreemden. De schade is groot.

Albert Heijn noteert op haar Facebookpagina: 'Vannacht hebben wij ongewenst bezoek gehad in ons filiaal en er is geprobeerd om de geldautomaat open te breken. Zoals u op de foto ziet is het openmaken gelukt, maar verder is er geen geld ontvreemd. De schade is helaas wel aanzienlijk.Heeft u iets opvallends gezien in deze nacht, dan vragen wij u om contact op te nemen met de politie.'

Heeft u iets opvallends gezien in deze nacht van 4 op 5 oktober? Neem dan contact op via 0800 8844.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.