donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Buurtpreventieteams van start

9 oktober 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - WOUDRICHEM: Deze week starten twee buurtpreventieteams in het Land van Heusden en Altena. Dat zijn teams van actieve buurtbewoners die zich willen inzetten om hun buurt leefbaarder en veiliger te maken, in samenwerking met politie en de gemeente.

In Sleeuwijk is sinds de zomer al een buurtpreventieteam actief aan de Rijksstraatweg en nu komen er teams in Nieuwendijk en Woudrichem bij. Het buurtpreventieteam van Nieuwendijk gaat officieel van start op donderdag 10 oktober rond 19.00 uur aan de Rijksweg 178. Samen met burgemeester Breuer wordt een bord ‘Buurtpreventie’ onthuld en wordt er een schouw gehouden in de buurt. Inwoners zijn van harte uitgenodigd de start bij te wonen. Vertrekpunt voor de schouw is Rijksweg 178. Het team dat van start gaat vertelt graag wat de plannen zijn.
 
Bord
Op zaterdag 12 oktober om 11.30 uur geeft burgemeester Noordergraaf de aftrap voor het buurtpreventieteam van de Postweide 2 in kern Woudrichem. Alle buurtgenoten van Postweide 2 zijn hartelijk welkom. Er wordt een bord ‘Buurtpreventie’ onthuld en er wordt een schouw gehouden door de buurt. Verzamelen gebeurt bij Ravelijn 37. Ook het Woudrichemse Buurtpreventieteam vertelt graag waar de speerpunten van dit team komen te liggen om de buurt leefbaarder en veiliger te maken.

Lees meer over:

veiligheid buurtpreventie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.