zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Kozakken Boys: kinderopvang tijdens thuiswedstrijden

9 oktober 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Sinds een aantal maanden is er een gebouw voor buitenschoolse opvang (BSO) gevestigd op het complex van Kozakken Boys. De nieuwe, ruime en moderne locatie biedt veel mogelijkheden voor kinderen en wordt door de week gebruikt voor de buitenschoolse opvang van een behoorlijk aantal kinderen. Kozakken Boys is een samenwerking aangegaan met Hoppas Kinderopvang te Werkendam. Als eerste amateurvereniging gaat Kozakken Boys kinderopvang aanbieden tijdens de thuiswedstrijden van Kozakken Boys.

Er wordt gestart met een proefperiode van twee thuiswedstrijden, waarna de club gaat evalueren of er voldoende animo is voor kinderopvang vanaf 0 t/m 6 jaar tijdens alle thuiswedstrijden.
Opvang
Er staat een team gereed om de opvang mogelijk te maken vanaf 14.00 uur t/m 17.30 uur, zodat bezoekers kunnen genieten van de wedstrijd van de huidige koploper in de topklasse.
Ouders die gebruik willen maken van deze mogelijkheid worden verzocht dit tijdig te melden bij bestuurslid jeugdzaken Rob van Andel. Telefonisch 06-5310 5960 of per mail: info@rvanandel.nl
Dus meldt u aan voor de komende twee thuiswedstrijden. Tijdens de proefperiode van twee thuiswedstrijden is de opvang gratis.
 
Eerste thuiswedstrijd 12/10: Kozakken Boys – Spakenburg aanvang 14.30 uur
Tweede thuiswedstrijd  02/11: Kozakken Boys – Capelle aanvang 14.30 uur
Na de proefperiode wordt bekeken hoe succesvol het is en worden de bijdragen voor de opvang vastgesteld.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.