woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Dodelijk ongeval na beknelling Midgraaf in Almkerk

9 oktober 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Om 21:58 uur vanavond werd de brandweer gealarmeerd voor een zogeheten prio 1 melding. Ook de traumaheli werd gealarmeerd.

Men werd verzocht met de officier van dienst (6891), de tankautospuit (1645) en de hulpverleningsvoertuig klein model (1075) te rijden naar het adres Midgraaf 7 in Almkerk. Hier was een ongeval gebeurd. Het ging om een bestuurder van een tractor die zwaar gewond raakte door beknelling. Het landbouwwerktuig was door onbekende oorzaak van de weg geraakt, de berm ingereden en gekanteld. Vermoedelijk maakte de trekker een schuiver omdat de weg glad was vanwege de modder. Een andere lezing is dat de man onwel is geworden en daardoor de fatale schuiver maakte.

UPDATE: Vanmorgen (10-10) werd bekend dat het slachtoffer is overleden aan zijn verwondingen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.