vrijdag 29 maart 2024

NOAD’32 bewijst zichzelf slechte dienst

8 oktober 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - In een wedstrijd tegen de, tot nu toe, zwakste ploeg heeft NOAD’32 zichzelf weer een slechte dienst bewezen.

Bij winst bovenin meedraaien, bij verlies de tegenstander weer in het zadel helpen. Het werd het laatste. Behoudens de eerste 20 minuten, waarin NOAD’32 ook op voorsprong kwam, was het niet om aan te zien. Een NEO’25 dat veel overtredingen nodig had en de bal van achter naar voor roste en een NOAD’32 dat daar bar weinig tegenover stelde. Geen wedstrijdmentaliteit, geen inzet, geen echte wil om te winnen. Dan roep je het noodlot over je af. En zo gebeurde het ook.

Vlak voor rust maakte NEO’25 de gelijkmaker. Na de rust een zelfde spelbeeld en van NOAD’32 kant werd het alleen maar minder. Als dan ook nog eens een speler in het vijf meter gebied volkomen wordt vrijgelaten om de 1-2 in te tikken, tja dan maak je het een tegenstander wel heel gemakkelijk.

De laatste 10 minuten was er weer iets te zien van een voetballend NOAD’32, dat was echter niet genoeg voor de gelijkmaker, laat staan voor de winst (Noad'32)