woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Samenwerkingsovereenkomst Park Groenendijk ondertekend

8 oktober 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het Park Groenendijk in Woudrichem wordt opnieuw ingericht. Om dit te realiseren is een samenwerkingsovereenkomst opgesteld tussen Woonlinie en de gemeente Woudrichem. Daarin is afgesproken dat er grond overgedragen wordt van de gemeente aan Woonlinie en andersom om op termijn woningbouw te realiseren. Ook levert Woonlinie een bijdrage aan de gemeente uit het ‘Maatschappelijk investeringsfonds Woonlinie’

Deze samenwerkingsovereenkomst is 6 oktober ondertekend door wethouder Bergsma van de gemeente Woudrichem en Peter van den Heuvel van Woonlinie in een zonovergoten Park Groenendijk.
 
Award
Buurtbewoners en buurtvereniging ‘Buiten de Poort’ van Park Groenendijk waren hierbij ook aanwezig. Zij werken samen met de gemeente om van park Groenendijk weer een plezierige plek te maken. De dierenweide en het basketbalveldje komen vernieuwd terug in het park en om extra speeltoestellen te kunnen aanschaffen zetten de buurtbewoners zich in om een Rabobank Altena Award in de wacht te slepen.
 
Met de inspanningen van de gemeente, Woonlinie en buurtbewoners wordt Park Groenendijk weer een fijne plek waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten en waar het plezierig vertoeven is. In 2014 worden de plannen uitgevoerd. (Foto Gemeente Woudrichem)
 
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.