vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Gymverenigingen Andelo en De Zilvermeeuw samen verder

8 oktober 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL/SLEEUWIJK - Na een historie van bijna 55 jaar wordt CGV Andelo opgeheven. De gymvereniging gaat samen met CSV De Zilvermeeuw. Beide besturen hebben dit proces de afgelopen maanden zorgvuldig voorbereid, waardoor de leden van Andelo onlangs unaniem vóór overname stemden. De lessen in Giessen en Andel blijven gewoon doorgaan.

Het samengaan van beide verenigingen past in de ambitie om een sterke, attractieve en gezonde sportvereniging in stand te houden in het Land van Heusden en Altena, waarin de krachten van verschillende verenigingen worden gebundeld.

Lees hier verder...

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.