zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

TTV Rally stuurt Rotterdammers naar huis

7 oktober 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Afgelopen zaterdag moest het eerste juniorenteam van Tafeltennisvereniging Rally het opnemen tegen de junioren van Alexandria '66 uit Rotterdam. Rally strijdt deze competitie volop mee voor het kampioenschap in Landelijk C en moesten dus ook tegen de Rotterdammers punten gehaald worden.

Rally begon gelijk goed aan de wedstrijd en kwamen als snel op voorsprong door  winstpartijen van Petro van Helden en Tonnie Brouwers. De druk lag direct dus bij het team  van Alexandria '66, Alleen Thijs Overmeer kon het de Rotterdammers nog niet moeilijk genoeg maken en kwam pas in zijn laatste wedstrijd tot scoren, maar Tonnie en Petro gingen onvermoeibaar door met hun winstpartijen.

Petro van Helden werd Man of the match met drie winstpartijen van 3-0! Tonnie Brouwers wist ook zijn drie partijen te winnen. Ook beide spelers wisten de dubbel te winnen. ...Dus allebei een 100% score en dat is zeer knap in deze competitie.
Tonnie Brouwers scoorde het mooiste punt van de dag. Achter zijn rug om kwam hij met een spectaculaire slag nog tot scoren. Het publiek stond op de banken aan de Tulpstraat in Wijk en Aalburg.
Thijs Overmeer sleepte in zijn laatste wedstrijd deze dag het laatste punt binnen en bracht de stand naar 8-2 voor de Wijk en Aalburgers!

Uitslagen
Volgende week is het SUPER SATURDAY bij Rally. De nummers 1 en 2 van Landelijk C nemen het dan tegen elkaar op. Rally 1 speelt dan tegen Scylla 1 uit Leiden.

Andere uitslagen zijn:

Senioren:
Rally 1 – Die Meede 4 9-1
Rally 2 – TTCV van Herwaarden 4-6
Rally 3 – Die Meede 6 7-3

Junioren:
Rally 2 – OTTC 2 4-6
Rally 3 – De Zwaantjes 1 9-1

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.