zaterdag 13 augustus 2022

Alles over Altena

Loopcircuit in beslissende fase

7 oktober 2013 (door WerkendamNet)
HANK - Het 29e Running Center Altena Road Circuit is beland in de beslissende fase. Zaterdag 12 oktober vindt de tweede 15 kilometer van de Kurenpolder plaats. Een wegwedstrijd over 15 kilometer met start en finish op Recreatiepark de Kurenpolder.
 
Om 14.00 uur  vindt de start plaats van de 5,10 en 15 kolometer en de loop over 5 kilometer voor de lopers van 16-19 jaar. Vanaf 13.15 uur zijn er vier jeugdlopen over afstanden van 500 meter tot 2.000 meter. Het parcours is afwisselend en bestaat uit zes ronden over het park.
 
Winnaars
Het klassement laat al een aantal winnaars zie namelijk Paul Visser bij de senioren, Ciska Hensen bij de dames 35, Rene Stam bij de master 45 en Henk Bruijns bij de master 55. Bij de master 35 staat DAK-atleet Marhein van der Wiel aan de leiding, maar als Koos Verweij nog een wedstrijd loopt passeert hij Van der Wiel en wint het circuit.
 
Bij de dames kan alleen Marieke Kunkeler nog aan voldoende wedstrijden komen, maar dan moet zij nog een wedstrijd lopen.
 
Alle verdere informatie is te verkrijgen via www.altenaroadcircuit.nl
 
Lees ook De Agenda op Werkendam.net...
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.