zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

VakantieBieb-app Bibliotheek weer live

7 oktober 2013 (door WoudrichemNet)

ALTENA - De VakantieBieb-app van de Bibliotheek is op 30 september weer live gegaan met e-books. Na het grote succes deze zomer, waarin meer dan 110.000 lezers gebruikmaakten van de app, staat de nieuwe collectie klaar.

Liefhebbers kunnen van 30 september t/m 27 oktober weer kiezen uit thrillers, (streek)romans en andere verhalen van o.a. Gouden Stropwinnaar 2012 Bram DeHouck (Zomer zonder slaap), Mankell (Wallander)en Bas Steman (De aankomst). Omdat deze periode niet alleen samenvalt met de herfstvakantie, maar ook met de Kinderboekenweek, staan er in de boekenkast ook leuke titels voor kinderen zoals Chitty vliegt weer van Cottrell Boyce, De stille dief van Rian Visser en Kleine sprookjesverteller van Tjong-Khing.
 
De VakantieBieb-app is via de App Store en Google Play Store te downloaden op tablet en smartphone. Tijdens de vakantieperiodes is per keer een nieuwe selectie e-books beschikbaar.

Lees meer over:

Altena bieb
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.