zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

De Kandelaar van start met Kinderboekenweek

7 oktober 2013 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Woensdag 2 oktober ging de kinderboekenweek 2013 van start. ‘Klaar voor de start’ is dit jaar het thema.

De kinderen van CNS De Kandelaar leerden vooraf het themalied geleerd en woensdagmorgen hebben zij dit aan alle belangstellenden laten horen. Daarna hebben de kleuters een ballon opgelaten met daaraan een kaatje met hun naam erop. De school laat weten: 'We zijn benieuwd welke ballon het verste komt.

Zie de foto’s

De groepen 3 t/m 8 kregen een startsein en na het vlaggen door 2 kinderen uit groep 8 mocht elke groep een rondje om de school. 'We gaan t/m 12 oktober in alle klassen met het thema aan de slag. Wij zijn klaar voor de start!'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.