dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Automeeting Where dreams come together geslaagd

7 oktober 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Afgelopen zondag (6 oktober) was er een meeting in Woudrichem onder het motto Where dreams come toghether. Auto- en truckbezitters van bijzondere, in het oog springende, unieke voertuigen troffen elkaar van 13.00 tot 17.00 in het park aan de Graaf van Hornestraat.

Het inrijden kon tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Wie later kwam ging niet meer op voor de prijzen. Deze vielen te winnen in de categorieën: Top 3 Best of show, Top 20 Show & shine, Best of interieur, Top 3 Best of wheels, Top 3 Best of Paint, Top 3 Best of Ice en Best girl car. Voor wie in een van deze categorieën nét niet haalde was er ook een aanmoedigingsprijs.

Prijsuitreiking was om 17.00 uur.

Tevreden
Initiatiefnemers waren Roland van Dijk, Patrick Lassche, Remco Morelisse en Samantha Vlekkert. Hoewel de vergunning voor het event lang op zich liet wachten, zo valt op Facebook te lezen, zijn de vier tevreden over het verloop. 'We hopen dat iedereen het naar zijn en haar zin heeft gehad. Degene die fotos heeft gemaakt zou die ze op deze site willen zetten of naar sam18_188@hotmail.com willen sturen? We hebben ons best gedaan en wij vonden het wel gezellig en het parkje was door iedereen netjes achter gelaten. Dus hadden we gelukkig niet zo heel veel werk met opruimen.'

(Foto Samanta Vlekkert)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.