vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Gewonde door aanrijding bij Kromme Nol

5 oktober 2013 (door AalburgNet)

 WIJK EN AALBURG - Bij een ongeluk aan de Kromme Nol in Wijk en Aalburg raakte zaterdagmiddag een 63-jarige inwoner uit Genderen gewond.

De man zat in een personenauto die vanaf de Genderense dijk linksaf wilde slaan naar de rotonde in Wijk en Aalburg. Hij kwam vervolgens in aanraking met een vrachtwagen die vanuit Wijk en Aalburg richting Ammerzoden reed.
 
De bestuurder van de auto werd door de brandweer van Genderen uit zijn voertuig geknipt en met nek- en rugklachten naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht. Een tweede inzittende van de personenauto alsook die van de vrachtwagen bleef ongedeerd.
 
Beelden rond het ongeval ziet u HIER
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.