woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Looptraing Altena Road Runners slaat aan

4 oktober 2013 (door WoudrichemNet)
ALMKERK - Afgelopen woensdagavond heeft Altena Roadrunners (ARR) de korfballers van ACKC een specifieke looptraining gegeven.
 
De jeugdtrainers van de ARR hebben samen met enkele andere trainers de korfballers looptraining gegeven met name het korte sprinten heeft veel aandacht gekregen maar ook loophouding en de afzet van de voeten. Zowel de korfballers als de Altena Roadrunners waren zeer tevreden over de opkomst. Beide verenigingen zijn zeer te spreken over de samenwerking welke een halfjaar geleden is aangegaan door middel van de accommodatie beschikbaar te stellen voor de trainingen van de jeugd van ARR.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.